Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   



 
Перші страви Випічка Другі страви
Напої Салати Десерт
Постні страви Консервування Пасхальні рецепти
Для мультиварки Закуски, бутерброди Соуси, приправи
Господарю на замітку


Коли терміново потрібно щось до чаю: печиво, яке печеться рівно 10 хвилин

Рецепт приходить на допомогу, коли до чаю потрібен десерт: печиво запікається 10 хвилин і ще 3-5 хвилин потрібно на заміс.


десерт до чаю

Рецепт приходить на допомогу, коли до чаю потрібен десерт: печиво запікається 10 хвилин і ще 3-5 хвилин потрібно на заміс.

Таким чином, поки закипає чайник, можна приготувати смачне печиво, для якого потрібний найпростіший набір інгредієнтів.

Складові:
  • борошно - 220 г;
  • розпушувач – 1,5 чайні ложки;
  • молоко – 6 столових ложок;
  • вершкове масло – 80 г;
  • цукор – 2 столові ложки;
  • сіль - 1/3 чайної ложки;
  • волоські горіхи – 50-80 г;
  • родзинки – 50-80 р.
Покрокове приготування

1. Розтоплюють вершкове масло. Просіюють борошно, додають до нього розпушувач, а також сіль та цукор. Інгредієнти перемішують. У борошні проробляють поглиблення і виливають у нього вершкове масло та молоко.

2. Далі замішують тісто. Якщо в процесі тісто погано збирається в грудочку, можна додати ще молока. Тісто прибирають у холодильник на годину або в морозильник на 15 хвилин.

3. Тим часом готують начинку. Родзинки промивають і обсушують, а волоські горіхи дрібно рубають ножем. Тісто дістають із холодильника, розкочують тонкий пласт 2-3 мм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У липні встигніть приготувати конфітюр із вишні: начинка для пирогів, яка не розтікається

4. Начинку рівномірно розподіляють по половині пласта. Другою частиною пласта накривають разом із плівкою.

5. Далі розкочують прямокутник, який був на самому початку. Пласт ріжуть на квадратики.

6. Перекладають на деко, застелене папером для випікання. Ставлять його в духовку і випікають 10 хвилин при температурі 180 градусів. Важливо стежити за ступенем готовності печива, щоб не перетримати його. У такому разі воно залишиться м'яким.


Схожі матеріали:

👁 679
Категорія: Десерт
Теги: печиво, десерт, кулінарія, блюдо, Рецепт, десерт до чаю



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ


Що таке база для нігтів та її види

/_pu/70/69796992.jpg

Як зменшити споживання палива та не нашк...

/_pu/70/71641371.jpg

Диспареунія: що робити, якщо відчуваєтьс...

/_pu/70/06587070.jpg

Допомога у виборі: яка нижня білизна під...

/_pu/70/80145800.jpg

Як зрозуміти, що розсаді не вистачає фос...

/_pu/70/83834511.jpg

Декілька помилок дачників, через які пол...

/_pu/70/57110181.jpg

Что такое атрофия зрительного нерва?

/_pu/70/41935844.jpg

Психологічні тригери алкогольної залежно...

/_pu/70/72241910.jpg

Розмова під час сексу: довіра, повага та...

/_pu/70/98776348.jpg

Чем частная педиатрия отличается от госу...

/_pu/70/75064883.jpg

Льняное масло в индустрии красоты

/_pu/70/81978187.jpg

Ви виявили невірність партнера: чи варто...

/_pu/70/47398553.jpg