Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   



 
Перші страви Випічка Другі страви
Напої Салати Десерт
Постні страви Консервування Пасхальні рецепти
Для мультиварки Закуски, бутерброди Соуси, приправи
Господарю на замітку


Кулінарні помилки, які роблять недосвідчені господині

Буряк для борщу. Якщо ви обсмажите його разом з іншими овочами, то можна забути про приємний червоний колір популярного борщу. До того ж, у борщі так і не з'явиться традиційна кислинка.


Уміння добре готувати приходить тільки з роками практики. Тому варто знати про те, які кулінарні помилки можуть видати недосвідчену господиню.
 
Кулінарні помилки, які роблять недосвідчені господині
 

Потрібно позбутися від наступних недоліків:

Помідори з картоплею

Будь-яке блюдо, де зустрічаються двоє цих овочів, приготувати смачно досить складно. Вся справа в томатах, які не дають коренеплоду стати м'якше. Якщо ви хочете, щоб у вас вийшло вдале поєднання, то відправляйте помідори тільки тоді, коли картопля вже майже готова.

В такому випадку вони не зможуть "перешкодити".

Блендер і міксер для картоплі

Ці корисні гаджети погано відбиваються на стані, зовнішньому вигляді та смакових якостей картоплі. Тому не варто намагатися полегшити собі завдання.

Краще подрібнюйте картопля так, як це робили наші бабусі.

Буряк для борщу

Якщо ви обсмажите його разом з іншими овочами, то можна забути про приємний червоний колір популярного борщу. До того ж, у борщі так і не з'явиться традиційна кислинка.

Буряк обсмажується тільки окремо разом з лимонним соком.

Гашена сода

Багато хто звик до того, що соду в обов'язковому порядку потрібно гасити за допомогою оцту для того, щоб випічка піднялася. Однак це досить спірний кулінарний спосіб.

Краще додавати соду в її звичайному вигляді.

Сирний суп

Багато через недосвідченість вважають, що і з твердих сортів сиру можна приготувати ніжний крем-суп. Однак це велика помилка, тому що текстура страви не може бути рівною.

Тому господині використовують м'які сорти сирів, а не тверді.


Схожі матеріали:

👁 570
Категорія: Господарю на замітку
Теги: кулінарія, Харчування, кухня, поради



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ


Поради, як чуттєво роздягнутися перед св...

/_pu/70/86343835.jpg

Чим підгодувати озимий часник у травні, ...

/_pu/70/01941177.jpg

Як романтичні фільми руйнують наше уявле...

/_pu/69/91573937.jpg

Ці продукти негативно впливають на настр...

/_pu/70/96562806.jpg

Переваги безкаркасних скляних перил

/_pu/70/16571060.jpg

Як зробити добриво, використовуючи горіх...

/_pu/70/00554111.jpg

Что такое атрофия зрительного нерва?

/_pu/70/41935844.jpg

Названо кулінарні помилки, які шкодять з...

/_pu/70/66948202.jpg

Що таке база для нігтів та її види

/_pu/70/69796992.jpg

Допомога у виборі: яка нижня білизна під...

/_pu/70/80145800.jpg

Коли надмірне хвилювання заважає чоловік...

/_pu/70/14881768.jpg

Обробка смородини навесні: чим бризкати ...

/_pu/70/26212100.jpg