Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   



 
Перші страви Випічка Другі страви
Напої Салати Десерт
Постні страви Консервування Пасхальні рецепти
Для мультиварки Закуски, бутерброди Соуси, приправи
Господарю на замітку


Ліниві вареники розвалюються при варінні? Одна дія - і проблема буде вирішена

Якщо гурман не горить бажанням вживати ліниві вареники, що розвалилися, то їх не можна відправляти в каструлю у свіжому вигляді.


ліниві вареники

Багато кулінарів воліють готувати не класичні, а ліниві вареники.

Перевагою другої страви є швидше її приготування. При цьому прискорене приготування не псує смакові якості вареників: вони залишаються такими ж апетитними.

Достатньо лише змішати основні інгредієнти (сир, борошно, яйце, сіль і цукор), зробити з основи «смужочки», що вийшла, і кинути їх в киплячу воду.

У результаті не доведеться поратися з тістом і чекати, поки воно не настоїться. Також кулінар буде позбавлений необхідності класти начинку всередину і довго ліпити вареники.

Однак у «лінивого» способу приготування популярної страви є серйозна вада: вареники, нарізані з сирно-борошкової «ковбаски», далеко не завжди зберігають свою форму.

Перебуваючи в окропі, смужки нерідко розвалюються і перетворюються на неапетитну масу.

Втім, проблемі можна з легкістю запобігти. І допоможе в цьому одна проста хитрість.

Суть лайфхака

Якщо гурман не горить бажанням вживати ліниві вареники, що розвалилися, то їх не можна відправляти в каструлю у свіжому вигляді.

Як тільки кулінар нарізав сирну «ковбаску» на шматочки, майбутню страву треба не кидати у киплячу воду, а покласти на якийсь час у морозильну камеру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що робити, якщо смажена печінка вийшла сухою та жорсткою: як наші бабусі виправляли страву

Заморожені вареники точно збережуть форму навіть під впливом високих температур.

Такий підхід має ще одну перевагу: можна відразу зробити великий запас заморожених вареників, а при необхідності приготування брати з морозилки потрібний обсяг страви. Тоді страву не доведеться щоразу готувати заново.


Схожі матеріали:

👁 819
Категорія: Господарю на замітку
Теги: приготування їжі, Творог, заморожування, вареники, яйця



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ


Навіщо і куди прикладати капустяний лист...

/_pu/70/49032103.jpg

Що потрібно їсти, щоб знизити ризик серц...

/_pu/70/78973269.jpg

Ці продукти негативно впливають на настр...

/_pu/70/96562806.jpg

Диспареунія: що робити, якщо відчуваєтьс...

/_pu/70/06587070.jpg

Що в жодному разі не можна робити з цибу...

/_pu/70/15989450.jpg

Як вдало посіяти помідори?

/_pu/70/16157690.jpg

Выбор кафеля для кухни: Советы и Тренды

/_pu/70/06260094.jpg

Як зрозуміти, що розсаді не вистачає фос...

/_pu/70/83834511.jpg

Як зменшити споживання палива та не нашк...

/_pu/70/71641371.jpg

Зона бікіні: як правильно доглядати

/_pu/70/22638654.jpg

Як зрозуміти, що шкіра зневоднена і їй п...

/_pu/70/33663710.jpg

Які шарфи та снуди практичніше обирати д...

/_pu/70/58192117.jpg