|
Навіщо додавати бананову шкірку в каструлю при варінні яловичини: хитрість, яка вам сподобається
|
Огородники та квіткарі не викидають бананову шкірку, тому що бачать у ній масу корисних властивостей для рослин. Кулінари теж не відстають від городників. Як використовувати бананову шкірку при варінні м'яса. Навіщо це робитиПісля варіння з бананом м'ясо виходить ніжнішим, соковитішим, смачнішим.Смак стає яскравішим, з'являється приємний аромат. Як правильно варитиБананову шкірку потрібно підготувати до використання.Для цього її промивають, а після того, як м'ясо закипить, до нього додають шкірку. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому запіканка з сиру спочатку піднімається до немислимої висоти, а як витягнеш із духовки, опадає Варять її разом із м'ясом 15 хвилин, а потім викидають, а м'ясо варять до готовності. Є ще варіантиБананову шкірку додають при приготуванні жаркого в горщиках, викладаючи на дно ємності цілу шкірку.Ще запікають курячі грудки або індичку в духовці, накривши банановою шкіркою, що захищає м'ясо від пересихання. | ||
Схожі матеріали:
|
Всього коментарів: 0 | |
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
|
|