Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   



 
Перші страви Випічка Другі страви
Напої Салати Десерт
Постні страви Консервування Пасхальні рецепти
Для мультиварки Закуски, бутерброди Соуси, приправи
Господарю на замітку


Пасха творожная царская

Пасхальный кулич из творога


Ингредиенты:
  • Творог — 500 Грамм
  • Сливки — 150 Грамм
  • Сахар — 100 Грамм
  • Курага — 100 Грамм
  • Желатин — 10 Грамм
  • Цедра апельсина — 2 Ст. ложки  
Пасхальный кулич из творога

ПРИГОТОВЛЕНИЕ: 

Замочите желатин и курагу. Творог протрите через сито.

Снимите цедру с апельсина, смешайте её с творогом, сахаром, сливками и взбейте.

Мелко порежьте курагу и вмешайте в тесто вместе с желатином.

Застелите форму для пасхи марлей и выложите в неё творожную массу. Поставьте в холодильник под груз на несколько часов до полного застывания. Готовую пасху выньте из формы и украсьте по желанию.


Схожі матеріали:

👁 695
Категорія: Пасхальні рецепти
Теги: Пасха, кулич, Творог, сухофрукты, Рецепт



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ


Выбор кафеля для кухни: Советы и Тренды

/_pu/70/06260094.jpg

Що в жодному разі не можна робити з цибу...

/_pu/70/15989450.jpg

Что такое атрофия зрительного нерва?

/_pu/70/41935844.jpg

Речі за якими ви можете визначити, чи за...

/_pu/70/43426323.jpg

Як зменшити споживання палива та не нашк...

/_pu/70/71641371.jpg

Розмова під час сексу: довіра, повага та...

/_pu/70/98776348.jpg

Чи потрібна зола смородині взимку: як вч...

/_pu/70/87839009.jpg

Як підвищити приживаність живців троянд ...

/_pu/70/30499224.jpg

Як зробити добриво, використовуючи горіх...

/_pu/70/00554111.jpg

Як розвантажити шлунок після новорічних ...

/_pu/69/84788078.jpg

Які існують стилі сексуальної нижньої бі...

/_pu/70/85115414.jpg

Зона бікіні: як правильно доглядати

/_pu/70/22638654.jpg