Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   



 
Перші страви Випічка Другі страви
Напої Салати Десерт
Постні страви Консервування Пасхальні рецепти
Для мультиварки Закуски, бутерброди Соуси, приправи
Господарю на замітку


Як правильно приготувати гороховий суп, який сподобається всім: хитрість кухарів

Правильно приготовлений супчик виходить наваристим та смачним, особливо з копченостями. Головне це правильно приготувати горох, щоб він не виявився твердим. Тому його потрібно добре розварити, замочивши у воді на 3 години.


Гороховий суп

Гороховий суп – улюблена страва не лише багатьох дітей, а й дорослих.

Правильно приготовлений супчик виходить наваристим та смачним, особливо з копченостями.

Головне це правильно приготувати горох, щоб він не виявився твердим. Тому його потрібно добре розварити, замочивши у воді на 3 години.

Складові:
  • курка чи нежирна м'якоть свинини – 200 г;
  • горох – 1 ст.;
  • картопля – 2 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;
  • сіль - 1 ч. л.;
  • вода – 1,5 л.
Приготування

Горох для супу можна купувати свіжий або сушений. Колотий горох розвариться краще та швидше.

М'якуш свинини промивають під холодною проточною водою і обсушують.

Шматочки м'яса кладуться у невелику каструлю та заливаються холодною водою.

Каструля вирушає на плиту, і на середньому вогні доводиться до кипіння. У чистий без піни бульйон закладається горох.

У цей час готуються овочі. Картопля нарізається на маленькі кубики. Цибуля дрібно рубається ножем. Морква натирається на дрібній тертці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Додайте лише один секретний інгредієнт і смак борщу стане цікавішим

Коли горох майже розвариться, у суп вирушають підготовлені овочі.

Трохи додати вогонь, щоб суп закипів, і забирається пінка від моркви. Суп вариться близько 15 хвилин.

Вогонь після закипання зменшується, щоб суп томився. Суп підсолюють, і через 5 хвилин можна вимикати.


Схожі матеріали:

👁 895
Категорія: Перші страви
Теги: м'ясо, Суп, Овочі, блюдо, горох, Гороховий суп



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ


Як зменшити споживання палива та не нашк...

/_pu/70/71641371.jpg

Зона бікіні: як правильно доглядати

/_pu/70/22638654.jpg

Декілька помилок дачників, через які пол...

/_pu/70/57110181.jpg

Названо кулінарні помилки, які шкодять з...

/_pu/70/66948202.jpg

Топ-3 продуктів для сну

/_pu/70/61734948.jpg

Обробка смородини навесні: чим бризкати ...

/_pu/70/26212100.jpg

Поради, як чуттєво роздягнутися перед св...

/_pu/70/86343835.jpg

Чи можна сипати золу під буряки: 80% гор...

/_pu/70/38509166.jpg

Найкращий спосіб підвищення потенції у ч...

/_pu/70/52734467.jpg

Як зрозуміти, що розсаді не вистачає фос...

/_pu/70/83834511.jpg

Що потрібно їсти, щоб знизити ризик серц...

/_pu/70/78973269.jpg

Льняное масло в индустрии красоты

/_pu/70/81978187.jpg