Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   



 
Перші страви Випічка Другі страви
Напої Салати Десерт
Постні страви Консервування Пасхальні рецепти
Для мультиварки Закуски, бутерброди Соуси, приправи
Господарю на замітку


Полядвиця



Полядвиця

Від м'яса відокремити плівки, натерти його лимоном, посолити, обкачати у борошні і підсмажити на вершковому маслі. Потім полядвицю поставити у духовку і довести до готовності.

Перед подачею на стіл м'ясо порізати на шматки.

На стіл подавати із смаженою картоплею та зеленню кропу і петрушки.

Інгридієнти:
М'ясо (свинина або яловичина) — 1 кг, лимон — 1 шт, борошно — 50 г, вершкове масло — 100 г, сіль — за смаком.


Схожі матеріали:

👁 9533
Категорія: Другі страви
Теги: Полядвиця запечена



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ


Як розвантажити шлунок після новорічних ...

/_pu/69/84788078.jpg

Що в жодному разі не можна робити з цибу...

/_pu/70/15989450.jpg

Декілька помилок дачників, через які пол...

/_pu/70/57110181.jpg

Стрижки з дуже коротким чубчиком: кому й...

/_pu/70/39064184.jpg

Чи потрібна зола смородині взимку: як вч...

/_pu/70/87839009.jpg

Чи можна сипати золу під буряки: 80% гор...

/_pu/70/38509166.jpg

Чем частная педиатрия отличается от госу...

/_pu/70/75064883.jpg

Названо кулінарні помилки, які шкодять з...

/_pu/70/66948202.jpg

Диспареунія: що робити, якщо відчуваєтьс...

/_pu/70/06587070.jpg

Квітень: важливий місяць для садівника

/_pu/70/91637929.jpg

Допомога у виборі: яка нижня білизна під...

/_pu/70/80145800.jpg

Як досвідчені дачники використовують пол...

/_pu/70/02862959.jpg