Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   



 
Перші страви Випічка Другі страви
Напої Салати Десерт
Постні страви Консервування Пасхальні рецепти
Для мультиварки Закуски, бутерброди Соуси, приправи
Господарю на замітку


Цар-курка


Цар-курка

Інгредієнти:

• Тушка курки
• 2 апельсини
• 2-3 м’ясні бульйонні кубики
• Сіль і перець
• Розмарин

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Різдвяні сюрприз-ніжки

З апельсина зняти цедру, нарізати дрібною соломкою. Розрізати апельсин навпіл і видавити сік у каструлю.

Розкришити м’ясні бульйонні кубики в холодний апельсиновий сік. Посолити, поперчити й додати цедру.

Постійно помішуючи, довести до кипіння, щоб бульйонні кубики розчинилися.

Приготовленим соусом щедро натерти курку ззовні й усередині.

Курку запікати 30-40 хв у рукаві в духовці при температурі 160-170 °С.

При подачі курку прикрасити цедрою, кільцями апельсина й гілочками розмарину.



Схожі матеріали:

👁 1298
Категорія: Другі страви
Теги: соус, апельсини, Курка



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ


Основні секрети схуднення для жінок: Шля...

/_pu/70/95469255.jpg

Аутизм: Терапия, причины и симптомы

/_pu/70/52287037.jpg

Користь для щитовидної залози та покраще...

/_pu/70/19679590.jpg

Чем частная педиатрия отличается от госу...

/_pu/70/75064883.jpg

Як вдало посіяти помідори?

/_pu/70/16157690.jpg

Что такое атрофия зрительного нерва?

/_pu/70/41935844.jpg

Чому ми засинаємо після сексу?

/_pu/70/72609186.jpg

Поради, як чуттєво роздягнутися перед св...

/_pu/70/86343835.jpg

Розмова під час сексу: довіра, повага та...

/_pu/70/98776348.jpg

Квітень: важливий місяць для садівника

/_pu/70/91637929.jpg

Ремонт под Ключ: Творческий Подход к Пре...

/_pu/70/28178354.jpg

Топ-3 продуктів для сну

/_pu/70/61734948.jpg