Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   



 
Перші страви Випічка Другі страви
Напої Салати Десерт
Постні страви Консервування Пасхальні рецепти
Для мультиварки Закуски, бутерброди Соуси, приправи
Господарю на замітку


Рецепт сирників "по-варшавськи": готуємо вдома, але смачно, як у ресторані

Це випічка, що тане в роті, в бісквітній крихті. Приготувати їх на своїй кухні не важко, але смачно буде так само, як і в ресторані.


сирники

Мало хто може встояти перед сирниками, незалежно від часу доби і тим більше якщо це не якийсь звичайний рецепт, а сирники по-варшавськи.

Це випічка, що тане в роті, в бісквітній крихті. Приготувати їх на своїй кухні не важко, але смачно буде так само, як і в ресторані.

Для приготування потрібно:
  • 300 г сиру;
  • 1 яйце;
  • 15 гр борошна;
  • 35 гр манної крупи;
  • 30 гр цукру;
  • 70 гр бісквітної крихти;
  • 30 гр вершкового масла;
  • ванілін до смаку;
  • цукрова пудра.
Як готувати

Розімніть сир виделкою, перемішавши з цукром, вбийте яйце, засипте ванілін і перемішайте.

У готову масу додають манку та борошно, після чого вимішують однорідне тісто.

Далі формують сирники. Простіше розділити масу на рівні частини. Кожній надають форму сирників, заввишки не вище 1,5 см.

Щоб отримати бісквітну крихту, достатньо висушити в духовці будь-який бісквіт, натерти його на дрібній тертці або подрібнити в кавомолці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як готувати сирники, щоб не розтікалися та не розвалювалися на сковороді

У готовій крихті потрібно панувати сирники перед тим, як відправити обсмажуватися на сковороду.

Смажити потрібно на розтопленій вершковій олії, на середньому вогні та під кришкою протягом 10-12 хвилин.

Щоб позбавитися надлишків олії, сирники викладають на паперові серветки, а перед подачею до столу припудрюють цукровою пудрою.


Схожі матеріали:

👁 973
Категорія: Випічка
Теги: приготування їжі, Рецепти, випічка, кухня, сирники



Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ


Чи можна сипати золу під буряки: 80% гор...

/_pu/70/38509166.jpg

Користь для щитовидної залози та покраще...

/_pu/70/19679590.jpg

Допомога у виборі: яка нижня білизна під...

/_pu/70/80145800.jpg

Чому ми засинаємо після сексу?

/_pu/70/72609186.jpg

Депиляция – эффективное удаление нежелат...

/_pu/70/77533039.jpg

Як зрозуміти, що шкіра зневоднена і їй п...

/_pu/70/33663710.jpg

Як жінці правильно пережити розлучення: ...

/_pu/70/24276079.jpg

Киста почки – что это за патология и ког...

/_pu/70/93957636.jpg

Чи потрібна зола смородині взимку: як вч...

/_pu/70/87839009.jpg

Речі за якими ви можете визначити, чи за...

/_pu/70/43426323.jpg

Переваги безкаркасних скляних перил

/_pu/70/16571060.jpg

Що в жодному разі не можна робити з цибу...

/_pu/70/15989450.jpg