|
Названо кулінарні помилки, які шкодять здоров'ю: багато їх припускають
|
Домашня їжа має бути не тільки смачною, а й корисною. Якщо допускати постійно деякі помилки у процесі готування, можна лише нашкодити своєму організму. Не варто готувати на сильному вогні. Нагрівання продуктів одразу на сильному вогні може призвести до утворення шкідливих речовин, які негативно впливають на внутрішні органи (печінка, нирки). Не варто також допускати контакту жиру та м'яса з відкритим вогнем. І тут утворюється дуже багато шкідливих компонентів. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як розвантажити шлунок після новорічних свят: 4 поради Тому краще відмовитися від грилю, барбекю чи копчення м'яса. Крім цього, Хансен порекомендував відмовитися від використання антипригарного посуду, оскільки він містить поліфторалкильні речовини. Якщо вони потраплять у їжу, можуть підвищити ризик розвитку серйозних хвороб. | ||
Схожі матеріали:
|
Всього коментарів: 0 | |
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
|
|