Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.09.2022

Тарасівська гімназія: Онлайн-зустріч з представниками учнівського самоврядування гімназії


З початком навчального року, в Тарасівській гімназії, відбулося оновлення міністерського складу учнівської адміністрації


Онлайн-зустріч з представниками учнівського самоврядування гімназії

В умовах дистанційного навчання продовжуються створювання умов для самореалізації учнів.

З початком навчального року, в Тарасівській гімназії, відбулося оновлення міністерського складу учнівської адміністрації. В результаті сьогоднішньої зустрічі були представлені нові кандидати на посади міністра культури і спорту та міністра господарської діяльності школи.

Інформація про їх призначення буде опублікована згодом.

В ході розмови з президентом та міністром освіти планували роботу на І семестр. Задля ефективної роботи членів команди вирішили створити групу учнівського самоврядування Тарасівської гімназії. Функціонуватиме вона у мережі Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. №4: Перший дзвоник

Учнівське самоврядування школи є універсальною формою активності учнів, яку можна з однаковим успіхом вважати як засобом життя учнівського колективу, так і прикладом творчої самореалізації особистості.

Впевнені, що оновлений склад представників учнівської адміністрації активізує позаурочну діяльність учасників освітнього процесу та вдосконалить співпрацю всіх членів командної групи задля досягнення спільних результатів у роботі.

Схожі матеріали:
👁 339
Категорія: Шкільний екран
Теги: Тарасівська гімназія, учнівське самоврядування, Гімназія, Онлайн-зустріч




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ