Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

04.12.2022

У Гребінківській гімназії капітально відремонтували ще один клас


Всього на ремонт цього класу витрачено 114 тисяч гривень


У Гребінківській гімназії капітально відремонтували ще один класНещодавно відбулася зустріч керівництва Гребінківської громади з батьками учнів 5-А класу у оновленій аудиторії гімназії.

Радісно на душі від того, що у той час, коли в країні триває війна, життя перемагає, ми продовжуємо дбати про освіту, відбуваються ремонтні роботи в школах та класах.

Перемагає віра у найближчу Перемогу, віра в те, що незабаром увесь цей жах закінчиться і діти знову сядуть за парти.

Сьома аудиторія, у якій буде навчатися 5-А клас, повністю відремонтована із застосуванням сучасних матеріалів та технологій, і готова у будь – який час зустрічати школярів. Класна кімната повністю оновлена. Про це пише Гребінчин край.

На стінах поклеєні якісні шпалери та зроблені красиві і витривалі панелі, на підлозі – нове покриття. Більше того, встановлені нові парти та шафи.

Усе готове для того, щоб учням тут було зручно і затишно навчатися.
 
Вже декілька останніх років ми ремонтуємо класи у школах громади спільно з батьками школярів, – сказав міський голова В.І. Колісніченко, — З міського бюджету ми виділяємо кошти на матеріали та меблі, а батьки своїми силами виконують ремонтні роботи.

Для виконання ремонтів ми обираємо найкращі матеріали, щоб ремонт у класних приміщеннях був справді сучасний, радував вчителів та учнів не один рік. Щоб школярам було зручно і приємно навчатися в таких умовах. Завдяки такій нашій ініціативі та налагодженій співпраці вже вдалося відремонтувати більше тридцяти класів. І дуже радісно, що цей процес не зупиняється, навіть, у такий складний час. І ця робота буде продовжена.

Директор Гребінківської гімназії О.П.Отченко та батьки учнів 5-А класу подякували керівництву громади за допомогу у проведенні ремонту у класі. Начальник відділу освіти Л.М.Радченко розповіла, вже давно виникла потреба зробити ремонт саме у цьому приміщенні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Європейська комісія забезпечить друк підручників для українських школярів

Батьки та керівництво школи звернулися до міського голови з проханням допомогти. Але, звичайно ж, не дуже сподівалися, що у такий складний час буде така можливість реалізувати задумане. Спочатку мова йшла просто про ремонтні роботи, а вже згодом було вирішено, що з міського бюджету будуть виділені кошти і на придбання парт та необхідних меблів.

Всього на ремонт цього класу витрачено 114 тисяч гривень: безпосередньо на матеріали для ремонту більше 30 тисяч гривень, і 84 тисячі гривень на меблі.
 
У Гребінківській гімназії капітально відремонтували ще один клас


У Гребінківській гімназії капітально відремонтували ще один клас


Схожі матеріали:
👁 581
Категорія: Освіта
Теги: Гребінка, ремонт класу, Гімназія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині підбили підсумки Всеукраїнського тижня безп... На Полтавщині підбили підсумки Всеукраїнського тижня безп...
У Полтаві відкрили найбільший в області Молодіжний Хаб У Полтаві відкрили найбільший в області Молодіжний Хаб
На Полтавщині провели І всеукраїнський фестиваль-конкурс ... На Полтавщині провели І всеукраїнський фестиваль-конкурс ...
На Полтавщині виявлене тіло жінки з ознаками насильницько... На Полтавщині виявлене тіло жінки з ознаками насильницько...
На Полтавщині п'ятеро зловмисників незаконно вирубували д... На Полтавщині п'ятеро зловмисників незаконно вирубували д...
У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ