Чому запіканка з сиру спочатку піднімається до немислимої висоти, а як витягнеш із духовки, опадає
Яйця дуже важливо правильно збити. Якщо просто збовтати, запіканка вийде плоскою, якщо перестаратися стане занадто повітряною і здувається після вилучення з духовки
|
Багатьом господаркам знайома ситуація, коли сирна запіканка спочатку піднімається до немислимої висоти, а після вилучення з духовки опадає.
Як приготувати запіканку?
По-перше, духовку потрібно розігрівати максимум до 200 градусів.
По-друге, за десять хвилин до готовності необхідно проткнути запіканку зубочисткою у кількох місцях.
По-третє, не можна допускати різкого перепаду температур. Не поспішайте виймати запіканку з духовки.
Також пишність запіканки залежить від кількості яєць: чим їх більше, тим вищою буде випічка.
Яйця дуже важливо правильно збити. Якщо просто збовтати, запіканка вийде плоскою, якщо перестаратися стане занадто повітряною і здувається після вилучення з духовки. |
Схожі матеріали:
|
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[
Реєстрація |
Вхід ]